pühapäev, 22. mai 2016

LASANJE 




Bologneese kaste:
500 g hakkliha
sibul
2-3 küüslauguküünt
500 g purustatud tomateid
4 spl tomatipastat
puljongikuubik
sool, pipar
basiilik
paprika pulber

Juustukaste:
50 g võid
1 dl jahu
1 l piima
200 g riivjuustu
sool, pipar

lasanje plaadid
peale 150 g juustu

Valmista bologneese kaste. Pruunista pannli sibul ja hakkliha. Lisa tükeldatud küüslauk ja maitseained. Kalla juurde purustatud tomatid, tomatipasta ja buljongikuubik. Lase podiseda ning hauta 10 min.
Juustukastme valmistamiseks sulata pannil või, lisa jahu ja pruunista veidi. Kalla juurde piim ning sega kuni kaste pakseneb. Lisa juust ja maitseained. 
Kata ahjuvorm bologneese kastmega ning lisa plaadid. seejärel vala juustukaste ning pane uus plaadikiht ja nende peale bologneese kaste. Kõige peale jääb juustukaste. Küpseta ahjus 18-kraadiga 30 min. Peale seda pane peale riivjuustu ning lase veel 10 min ahjus olla.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar